InvitatiiNunta.ro-invitatii de nunta si botez online
Invitatiinunta.ro Invitatii nunta Invitatii botez Texte invitatii nunta Cum comand Contact

Cautare invitatii
Cod invitatie:   
                         

Invitatii de nunta

Accesorii nunta

Utile

Intrebari frecvente


  

De ce lucram cu plata in avans?

Suntem nevoiti sa facem acest lucru deoarece produsele noastre sunt personalizate si devin irecuperabile in cazul unei comenzi false.

Urgente

In regim de urgenta, o comanda va fi realizata si expediata in cel mult 3 zile lucratoare de la data confirmarii platii si a bunului de tipar. Pentru a beneficia de acest serviciu trebuie sa bifezi in formularul de comanda optiunea "Comanda urgenta" (Obs: aceasta optiune poate sa nu fie valabila pentru anumite modele) si sa achiti contravaloarea comenzii, integral in avans, fara a fi nevoie sa platesti o taxa de urgenta. Deasemenea, daca timpul te preseaza, e recomandat sa optezi pentru livrarea prin curier (taxa aferenta acestui serviciu se achita de catre client la primirea coletului).

Ce include comanda?

Invitatiile, precum si cardurile de multumire sunt livrate in plicuri realizate, la fel ca si celelalte produse, din materiale din import. Numarul minim de invitatii de nunta ce pot fi comandate este de 35 de bucati, pentru invitatiile de botez cantitatea minima fiind 25 de bucati .

Garantie

 Daca vei constata vreo eroare de tiparire, te rugam sa ne contactezi in termen de 4 zile lucratoare de la primirea produselor. Comanda va fi retiparita in regim de urgenta.
Daca eroarea s-a produs din vina noastra, clientul nu va trebui sa mai plateasca nimic.
Daca eroarea s-a produs din cauza transmiterii incorecte sau incomplete a datelor de catre client, acesta va achita suma aferenta noii comenzi inclusiv transportul.

Modificari ale comenzii

Daca trebuie sa faci unele modificari ale datelor, dupa ce ai trimis avizul final(bunul de tipar) pentru realizarea comenzii, te rugam sa ne suni imediat. Vei fi anuntat in ce stadiu se afla comanda, si, va fi nevoie sa achiti contravaloarea cheltuielilor suplimentare.
De aceea, recomandam verificarea cu atentie a datele introduse inainte de inregistrarea comenzii si reverificarea ulterioara a email-ului trimis de noi, evitand astfel costuri inutile.

Anularea comenzii

Te rugam sa ne suni cat se poate repede sau sa ne anunti pe email, daca trebuie sa anulezi comanda.

Executarea comenzii
  

Dupa inregistrarea comenzii , datele introduse vor fi procesate si verificate daca sunt complete. In maxim 1 zi lucratoare, vei fi contactat prin email. Numai dupa ce vei da avizul final (printr-un reply la email-ul trimis de noi) in legatura cu datele respective, vom trece la executarea comenzii.
Acesta confirmare ("bun de tipar") este foarte importanta pentru tiparirea corecta a textelor.
In mod normal, comanda va fi realizata si expediata in cel mult 6 zile lucratoare de la data confirmarii platii si a bunului de tipar.
In regim de urgenta (daca suma totala este achitata in avans), comanda va fi executata si expediata in maxim 3 zile lucratoare de la confirmarea platii si a bunului de tipar. Pentru a beneficia de acest serviciu trebuie sa bifezi in formularul de comanda optiunea "Comanda urgenta" (Obs: aceasta optiune poate sa nu fie valabila pentru anumite modele).

Nota: Invitatiile se livreaza neasamblate.

Mod de plata

Avand in vedere faptul ca produsele noastre sunt personalizate, orice comanda va fi luata in considerare numai dupa confirmarea platii unui acont de 30 % din suma totala, restul urmand a fi achitat in sistem ramburs. Deasemenea, suma de plata poate fi achitata integral in avans, la cerere comanda respectiva benefiicind de regim de urgenta fara a se mai achita vreo taxa de urgenta(comanda va fi executata si trimisa in maxim 3 zile lucratoare de la confirmarea platii si a bunului de tipar). Pentru a beneficia de acest serviciu trebuie sa bifezi in formularul de comanda optiunea "Comanda urgenta" (Obs: aceasta optiune poate sa nu fie valabila pentru anumite modele).

Plata se va face de la orice banca prin foaie de varsamant, ordin de plata (inclusiv prin internet banking) in contul specificat in email-ul de confirmare a comenzii, sau in numerar la sediu. Pentru operativitate se recomanda ca plata comenzii sa se efectueze la o sucursala a bancii indicate in factura proforma sau, daca plata se face la alta banca, dovada platii sa ne fie trimisa prin fax la numarul: 0369815324.
Important: Va rugam sa precizati pe documentul de plata numarul comenzii dumneavoastra.

Preturi

Pentru produsele comandate clientul va achita exact suma afisata in factura electronica , fara alte adaugiri sau modificari ulterioare (exceptie: taxele pentru ramburs).Orice comanda inregistrata si care nu este achitata (acont sau suma integrala) in termen de 5 zile lucratoare va fi considerata nula si va fi stearsa din baza de date.

Livrare

   Livrarea comenzii se face prin Posta Romana si este GRATUITA. La cerere, aceasta se poate face, contra cost , prin curier (taxa aferenta acestui serviciu se achita de catre client la primirea coletului).
   In mod normal, comanda va fi expediata in cel mult 6 zile lucratoare de la data confirmarii platii si a bunului de tipar.
   In regim de urgenta (daca suma totala este achitata in avans), comanda va fi expediata in maxim 3 zile lucratoare de la confirmarea platii si a bunului de tipar. Pentru a beneficia de acest serviciu trebuie sa bifezi in formularul de comanda optiunea "Comanda urgenta" (Obs: aceasta optiune poate sa nu fie valabila pentru anumite modele).


2012 InvitatiiNunta.ro .Toate drepturile rezervate.