InvitatiiNunta.ro-invitatii de nunta si botez online
Invitatiinunta.ro Invitatii nunta Invitatii botez Texte invitatii nunta Cum comand Contact

Cautare invitatii
Cod invitatie:   
                         

Invitatii de nunta

Accesorii nunta

Utile

Cum comand ?


  

Pasul 1

Alege o invitatie din catalog si da click pe imagine. Se va deschide o noua pagina cu imaginea marita a invitatiei. Da click pe butonul "Personalizeaza si comanda" aflat in dreapta imaginii.

Pasul 2

Se va deschide prima pagina a formularului de comanda in care trebuie completate numele si prenumele mirilor, ale nasilor si parintilor, data si locul cununiei religioase, data si locul nuntii. Da click pe butonul "Pasul urmator".

Pasul 3

Se va deschide a doua pagina a formularului in care se face personalizarea invitatiei: selecteaza cantitatea, tipul de caracter si culoarea, alege sau adapteaza un text (pe invitatie textul va fi scris cu diacritice desi in formular nu sunt afisate) furnizat de noi sau poti concepe unul nou, alege sau adapteaza un motto furnizat de noi sau poti concepe unul nou, apoi da click pe butonul "Pasul urmator".

Pasul 4

Aici urmeaza sa selectezi cantitatea de carduri de masa, de confirmare sau de multumire dorita (implicit e selectata valoarea 0) si sa completezi textele ce vor aparea pe aceste carduri. Deasemenea, tot aici, alege modul de livrare al comenzii:
- prin Posta Romana (gratuit, comanda se ridica de la oficiul postal cel mai apropiat)
- prin curier (contra cost, comanda este livrata la domiciliu si ajunge in maxim 48 de ore in orase)

Pasul 5

Aici este afisata factura care contine numele produselor comandate, cantitatea, pretul, suma totala, reducerea aferenta comenzii, si eventualele taxe de livrare (ramburs). De asemenea trebuie completate numele, adresa postala, telefonul si email-ul persoanei care face comanda si tot aici trebuie selectat modul de plata:
-  cu acont 30% din suma totala iar restul se plateste ramburs (comanda va fi executata in maxim 6 zile lucratoare de la data confirmarii platii si a bunului de tipar);
- cu plata integrala in avans (la cerere, comanda este executata in regim de urgenta-maxim 3 zile lucratoare de la confirmarea platii si a bunului de tipar). Pentru a beneficia de acest serviciu trebuie sa bifezi in formularul de comanda optiunea "Comanda urgenta" (Obs.: aceasta optiune poate sa nu fie valabila pentru anumite modele).
Dati click pe butonul "Comanda" si astfel comanda va fi inregistrata si vei primi un numar de comanda.

Nota: Pentru a reveni asupra unui pas anterior, foloseste butonul "Back" al browserului iar de acolo foloseste butoanele formularului.

Executarea comenzii


  

   Dupa inregistrarea comenzii, datele introduse vor fi procesate si verificate. Versiunea rezultata va fi trimisa, in maxim 1 zi lucratoare, impreuna cu recomandarile noastre, intr-un email pe adresa care ne-ai furnizat-o. Numai dupa ce dumneavoastra veti da avizul final (printr-un reply la email-ul trimis de noi) in legatura cu datele respective, vom trece la executarea comenzii.
Acesta confirmare ("bun de tipar") este foarte importanta pentru tiparirea corecta a textelor.
  In mod normal, comanda va fi realizata si expediata in cel mult 6 zile lucratoare de la data confirmarii platii si a bunului de tipar.
   In regim de urgenta (daca suma totala este achitata in avans), comanda va fi executata si expediata in maxim 3 zile lucratoare de la confirmarea platii si a bunului de tipar. Pentru a beneficia de acest serviciu trebuie sa bifezi in formularul de comanda optiunea "Comanda urgenta" (Obs.: aceasta optiune poate sa nu fie valabila pentru anumite modele).

Nota: Invitatiile se livreaza neasamblate.

Cum platesc?

  

Avand in vedere faptul ca produsele noastre sunt personalizate, orice comanda va fi luata in considerare numai dupa confirmarea platii unui acont de 30 % din suma totala, restul urmand a fi achitat in sistem ramburs. Deasemenea, suma de plata poate fi achitata integral in avans, la cerere comanda respectiva benefiicind de regim de urgenta fara a se mai achita vreo taxa de urgenta (comanda va fi executata si trimisa in maxim 3 zile lucratoare de la confirmarea platii si a bunului de tipar).

Plata se va face de la orice banca prin foaie de varsamant, ordin de plata (inclusiv prin internet banking) in contul specificat in email-ul de confirmare a comenzii, sau in numerar la sediu. Pentru operativitate se recomanda ca plata sa se efectueze la o sucursala a bancii indicate in factura proforma sau, daca plata se face la alta banca, dovada platii sa ne fie trimisa prin fax la numarul: 0369815324.
Important: Va rugam sa precizati pe documentul de plata numarul comenzii dumneavoastra.

2012 InvitatiiNunta.ro .Toate drepturile rezervate.