InvitatiiNunta.ro-invitatii de nunta si botez online
Invitatiinunta.ro Invitatii nunta Invitatii botez Texte invitatii nunta Cum comand Contact

Cautare invitatii
Cod invitatie:   
                         

Invitatii de nunta

Accesorii nunta

Utile

Serviciul Clienti


  

Executarea comenzii
  

Dupa inregistrarea comenzii , datele introduse vor fi procesate si verificate daca sunt complete. In maxim 1 zi lucratoare, vei fi contactat prin email.. Numai dupa ce vei da "bun de tipar" (printr-un reply la mail-ul trimis de noi) in legatura cu datele respective, vom trece la executarea comenzii.
Acesta confirmare este foarte importanta pentru tiparirea corecta a textelor.
In mod normal, comanda va fi realizata si expediata in cel mult 6 zile lucratoare de la data confirmarii platii.
In regim de urgenta (daca suma totala este achitata in avans), comanda va fi executata si expediata in maxim 3 zile lucratoare de la confirmarea platii.

Garantie

Daca vei constata vreo eroare de tiparire, te rugam sa ne contactezi in termen de 4 zile lucratoare de la primirea produselor. Comanda va fi retiparita in regim de urgenta.
Daca eroarea s-a produs din vina noastra, clientul nu va trebui sa mai plateasca nimic.
Daca eroarea s-a produs din cauza transmiterii incorecte sau incomplete a datelor de catre client, acesta va achita suma aferenta noii comenzi inclusiv transportul.

Confidentialitate

Datele personale furnizate de dumneavoastra vor fi folosite pentru personalizarea si procesarea comenzilor sau pentru diferite anunturi ( stadiul comenzii, confirmari de date, oferte de noi produse sau servicii)

Preturi

Pentru produsele comandate clientul va achita exact suma afisata in factura electronica , fara alte adaugiri sau modificari ulterioare (exceptie: cine opteaza pentru livrarea produselor prin curier va plati ramburs si taxa aferenta acestui serviciu).Orice comanda inregistrata si care nu este achitata (acont sau suma integrala) in termen de 5 zile lucratoare va fi considerata nula si va fi stearsa din baza de date.

2012 InvitatiiNunta.ro .Toate drepturile rezervate.