InvitatiiNunta.ro-invitatii de nunta si botez online
Invitatiinunta.ro Invitatii nunta Invitatii botez Texte invitatii nunta Cum comand Contact

Cautare invitatii
Cod invitatie:   
                         

Invitatii de nunta

Accesorii nunta

Utile

   Carduri de confirmare gratuite pentru invitatii de nunta si botez
   Cardurile de confirmare ne dau o anumita siguranta pe care fiecare o cautam atunci cand lansam invitatiile. Prin utilizarea lor reducem incertitudinea referitoare la numarul exact al invitatilor care ne vor onora cu prezenta si putem evita raspunsurile evazive.
Deasemenea, un raspuns scris are un impact mai mare decat unul verbal iar angajamentul asumat astfel va fi respectat cu mai multa fermitate.

Cardurile de confirmare sunt realizate din carton alb sau crem, inscriptionarea lor se face in ton cu invitatia (culoare si tip caracter) si se pot comanda folosind formularul de comanda pentru invitatii.Pretul unui card de confirmare (orice model) este de 0,3 lei, inclusiv TVA.

OFERTA SPECIALA: La orice comanda de invitatii veti primi (la cerere) gratuit carduri de confirmare personalizate in cantitate egala cu numarul de invitatii comandate, fiind necesar ca dumneavoastra sa alegeti cantitatea de carduri de confirmare prin intermediul formularului de comanda. Oferta este valabila doar daca personalizarea cardurilor se va face cu textul existent in formularul de comanda.

   

2012 InvitatiiNunta.ro .Toate drepturile rezervate.